Vanaf nu is het ook in het dashboard mogelijk om reserveringen toe te voegen. Ga naar het tabje customers en klik op reservations.

Hierna kun je een keuze maken voor welke winkel je een reservering wilt plaatsen, dit is niet van toepassing als je 1 winkel hebt. Vervolgens kom je terecht op het reservering scherm.

Je kunt per week selecteren welke reserveringen je in wilt zien. Als je een maandoverzicht wilt klik je op de kalender helemaal rechts. Als je op de plus klikt kun je een reservering aanmaken. Als de reservering is aangemaakt krijgt de gast een e-mail ter bevestiging.