Vanaf 1 mei is de wallet in het dashboard volledig te gebruiken. Deze feature maakt het mogelijk om kelners/wijklopers hun eigen portemonnee te tellen aan het eind van hun shift.

(De wallet zal voorlopig nog te gebruiken zijn naast de functie Portemonnee tellen in de oude backend omgeving. Het is hierbij wel belangrijk dat er één van de twee manieren gebruikt gaat worden, door elkaar gebruiken is niet mogelijk.)

Een groot voordeel van de nieuwe Wallet functie is dat bij gekoppelde pin apparaten van WaiterPro de pin totalen betaald per kelner direct in zijn / haar portemonnee staan. Een kleine opsomming van deze nieuwe functie in het dashboard:

• Een portemonnee is per kelner te tellen, óf de kassa dag afdracht is in zijn geheel te doen zonder aparte portemonnees (per kelner) te tellen
  • Totalen van gekoppelde WaiterPro pin apparaten worden direct in de portemonnee van de kelner getoond
  • Er is een mogelijkheid de kelner “blind” zijn of haar portemonnee te laten tellen, dat wil zeggen dat de omzet niet zichtbaar is voor de kelner zelf en de portemonnee volledig uitgeteld moet worden
  • Er is een mogelijkheid tot het zichtbaar maken van de omzet voor de kelner, dit gebeurt in gevallen dat de kelner zijn / haar tip zelf mag houden.
  • Een eventueel extra percentage af te staan voor de te verdelen tip kan direct in dit af te dragen bedrag meegenomen worden
  • Kassa afdracht is in zijn geheel mogelijk zonder aparte portemonnees vooraf te tellen

Hier een overzicht van de getelde portemonnees:

Klik op "Add New" om een nieuwe wallet te tellen.

• Kies voor "Day Totals" om de hele kassa in 1 keer te tellen zonder losse kelner portemonnees.
  • Vul bij Start Wallet het bedrag in wat al in de kassa/portemonnee zat bij de start van de shift
  • Bij non cash kunnen de pin totalen worden ingevuld. Als er een koppeling is met de WaiterPro Pin apparaten dan zullen deze bedragen automatisch worden ingelezen.
  • Let op: De omzet wordt ingelezen op het moment dat de wallet wordt aangemaakt. Om de omzet up te daten om de laatste omzet ook mee te nemen, klik op "Refresh".