Implementeren van reserveringen via WaiterPro

WaiterPro biedt een reserveringsmodule, zodat jouw klanten kunnen reserveren via de website.
Om deze module te implementeren zijn er een aantal stappen nodig:

1: In de Backend dient het domein correct te zijn gevuld:
Dit kun je doen door in te loggen in de backend, instellingen, configuratie.
Een domein is zonder https://www.

2. Minimaal 1 scenario dient te zijn gevuld.
Het scenario is in te stellen in de backend, instellingen, reserveringen
Voor meer informatie over scenario’s:
https://help.waiterpro.com/support/solutions/articles/80000815140-reservering-scenario-instellen

3. Instellingen voor reserveringen:
Backend, instellingen, reserveren:
A screenshot of a computer

Description automatically generated

4. Implementatie op uw website:

Er zijn 2 manieren om de reserveringsmodule toe te voegen aan uw website:

Links: de standaard optie die altijd zichtbaar is

Rechts: De widget die openklapt, zodra je over het icoon rechts onderin klikt.

Deze modules zijn toe te voegen door uw website beheerder.

Standaard optie:

<iframe class="iframe-class" src="https://booking.waiterpro.com" width="600" height="450" frameborder="0" scrolling="yes"></iframe>

Widget:

<script type="text/javascript" src="https:booking.waiterpro.com/widget/wpbookingwidget_auto.min.js"></script>

Google Reserveringen:

Indien je gebruik wilt maken van Google Reserveringen, laat het ons weten. Dan stellen we dit graag voor je in.