instelling menu openen gaat als volgt.

1. Op het VeriFone toetsenbord, selecteer de 9 en daarna de groene bevestiging knop.
  2. Voer het wachtwoord in: 0856
  3. In het instelling menu kun je vinden:

- Device info, hierin kun je alles zien van serienummer tot IP-adres.

- Network, hier vind je de overview, wifi – Bluetooth en mobiel netwerk.

- Configuratie, hier kun je locatie adres in terug vinden.

- Display, hier kun je de helderheid aanpassen.

- Diagnosegegevens, hier kun je alles vinden over de verbindingen die de terminal moet maken/heeft gemaakt.

Transactie menu openen gaat als volgt.

1. Op het touchscreen van de VeriFone, selecteer transacties of gebruik de 8 en de groene bevestiging knop.
  2. Voer het wachtwoord in: 12345
  3. In het transactie menu kun je vinden:
  • Geschiedenis, hier zie je alle gemaakt transactie van de dag.
  • Totalen, hier kun je het totalen overzicht van de dag uitdraaien.
  • Nieuwe transactie, hier kun je verschillende betalingen uitvoeren.

Verbinden met wifi gaat als volgt.

1. Open het admin menu, 9 en de groene toets
  2. Selecteer netwerk.
  3. voer het wachtwoord in.
  4. Selecteer wifi, en verbind met het door u gekozen netwerk. (in het geval dat er ook gebruik wordt gemaakt van het WaiterPro systeem in combinatie met PinPro verbind de terminal dan met het WaiterPro netwerk)

Terminal koppelen met POS

1. Open het admin menu, 9 en de groene toets
  2. Selecteer netwerk.
  3. voer het wachtwoord in.
  4. Selecteer het info symbool van de wifi waar mee je bent verbonden.
  5. Scroll helemaal naar benden en selecteer IP-Instellingen
  6. Pas hier indien nodig het IP adres aan met de cijfers die 1 van onze WaiterPro collega’s heeft doorgegeven.
  7. Schakel de DHCP uit.
  8. Om een punt (.) te typen, drukt u tweemaal op 1.
  9. Selecteer het vinkje (of in sommige gevallen Toepassen) om te bevestigen.