House account (bedrijfsaccounts) zijn klanten die “op rekening” kunnen worden uitgeslagen op de kassa en later handmatig door de administratie kunnen worden gefactureerd. Let op: dit werkt alleen met Betaalwijze AAN.

Op de POS selecteer Betaal > Bedrijfsaccount/house account > voor manager code in > selecteer klant.

De rekening is nu uitgeslagen “op rekening”. De kassa gaat hierbij vanuit dat het betaald is en zet dit onder aan op de kasstaat bij de verschillende betaalwijze.

In het dashboard is een overzicht te zien van alle tickets per klant. Dashboard > Stores > Overview > selecteer store > House Accounts.

Door het open klikken van een klant is te zien welke rekeningen zijn uitgeslagen op de klant met daarbij de tijd en datum. Klik op “View Receipt” en het scherm zal de gehele bon laten zien.

Op deze manier kunnen handmatig factureren aangemaakt worden voor de klant in de eigen administratie. Als de rekeningen betaald zijn kan het vinkje PAID geselecteerd worden zodat voor het management en administratie duidelijk is welke rekeningen er nog open staan.