KDS instellingen

KDS filter scherm

Filter settings:

1. Klik op het filter icoontje om de KDS settings te openen
  2. Bekijk de tickets in horizontale modus of kies voor meerdere rijen
  3. Toon het "in productie" scherm voor het optellen van de items die in productie zijn
  4. Filter op bepaalde "wijk". Bijvoorbeeld als je alleen pick-up en Delivery order wilt zien op het KDS
  5. Filter op product groep als je bijvoorbeeld alleen de BAR orders wilt zien en maken vanaf dit scherm.
  6. Kies ervoor om een fysieke ticket te printen als je vanaf dit apparaat de ticket op "done" zet. De ticket zal geprint worden op de printer die staat gekoppeld met het apparaat. Zie ook: POS instellingen

2B: verticaal overzicht met meerdere rijen

3B: Show production section

KDS Opties

1. Open een extra sectie om makkelijk tickets terug te vinden op het KDS (zie afbeelding 4B).
    1. Find table geeft de optie om een specifieke tafel te zoeken
    2. Zoek item geeft de mogelijkheid om alle tickets te tonen met een bepaald product
  2. Recall venster laat alle tickets zien die al DONE zijn. Dit scherm kan ook snel geopend worden door op het klokje te klikken. Via dit scherm kunnen tickets terug gehaald worden naar het productie scherm die eigenlijk al meegegeven waren. Let op dat je het Recall scherm ook weer sluit. Hier worden namelijk NIET de nog te maken tickets getoond. Deze ticket worden daarom ook in het groen getoond.
  3. Standby venster laat alle tickets zien die nog niet zijn "uitgevraagd". Bijvoorbeeld hoofdgerecht tickets waarvan het voorgerecht nog niet mee naar tafel is. In dit scherm kan je vooruit kijken in de drukte die er nog aan komt. Let ook hier op dat dit NIET de tickets toont die op DIT MOMENT gemaakt moeten worden. Deze tickets worden daarom ook in het oranje getoond.
  4. Open het voorraad venster om snel de beschikbaarheid van een product of modifier aan te passen.
  5. Totals venster geeft een overzicht van alle product aantallen van dit specifieke werkstation: Standby, New, Started, OK, Delivered, Total.

4B: bijv. selecteer "Beef Burger" om alle tickets met burgers te tonen.