De Insights pagina is de start pagina van het dashboard waar je alle belangrijke dag cijfers kan bekijken.

Alle data op de Insights pagina is in real time, waardoor je vanaf elke plek live mee kunt kijken hoe jouw bedrijf/locatie op dat moment presteert. Kijk zo bijvoorbeeld hoeveel "open tafels" er op dat moment zijn, wie er is ingeklokt of hoeveel reserveringen al voor de avond zijn geboekt.

Per gebruiker is de Insights pagina in te stellen naar eigen voorkeur. Klik op de 3 puntjes rechtsboven om de volgorde van de blokken te slepen en/of klik rechts onder aan op het plusje om blokken toe te voegen.