Op PinPro.nl kun jij je inloggen met het accountemail die jij hebt opgegeven, twijfel je over de email kan je altijd contact met ons opnemen.

Overzicht

In het overzicht kun je statistieken inzien van omzet van de laatste 24uur tot alle gemaakte transacties van de dag. Je zou het overzicht ook nog kunnen aanpassen naar wat jij alleen belangrijk vindt door te tegels te verwijderen of ergens anders heen te slepen.

Transacties

Op deze pagina kun je alle transacties van 1 dag of bv de gehele maand erbij halen of batch nummers opzoeken. Batchnummers kun je terugvinden op de transactie die is uitbetaald door adyen op jouw bank. Als jij bijvoorbeeld wilt weten welke transacties allemaal zaten in batchnummer 600 vul je dat in bij het kopje batch nummer en hier kun je alle transactie inzien die zijn gemaakt en bij de batch horen. Je kunt ook nog een transactie opzoeken via een bedrag, een bepaalde terminal, betaalmethode en op status betaald of mislukt etc. Onderaan de pagina staan totale transacties, omzet en transactiekosten.

Betaalautomaten

In deze pagina heb je een totaal overzicht van de terminals die op dat moment in jullie bezit zijn, hier kan je ook een replacement aanvragen. Dat doe je door te klikken op het potloodje bij de automaat die stuk is. Bij twijfel of de automaat echt stuk is of niet bel dan altijd even naar PinPro storingsdienst en dan kunnen we kijken of wij jou eerst kunnen helpen. Als er system temper staat moet je altijd een replacement aanvragen want is niet te herstellen een system temper ziet er zo uit, zie afbeelding

1. Ga naar www.pinpro.nl en klik op inloggen
  2. Klik op betaalautomaten
  3. Klik op het potloodje achter de betaalautomaat dat je wil replacen
  4. Onderin zie je ‘replacement aanvragen’
  5. Vul de reden, adres en probleem in en druk op replacen
  6. Vervolgens wordt er een mail met instructies verzonden

Statistieken

Is een uitgebreider overzicht dan overzicht pagina.

Rapportages

Hier kun de transacties per dag, per maand of uitbetalingen van batches downloaden.

Facturen

Op deze pagina staan alle betaalde en openstaande facturen van PinPro naar jou als klant, op deze pagina zou je eventueel ook machtiging kunnen afgeven voor automatische incasso. Dit gaat als volgt.

1. Log in op je PinPro account
  2. Facturen
  3. Selecteer betaalmethode
  4. Selecteer bank
  5. Voer betaling uit

Als je dit 1x hebt uitgevoerd zal hij voor de volgende keer onthouden dat het via automatische incasso mag  afschrijven voor het volgende factuur. Als de betaling via de automatische incasso 1 keer niet lukt zul je deze stappen weer opnieuw moeten volgen.

Instellingen

Hier kun je de bedrijfsinformatie aanpassen of een kleine omschrijving doen per terminal. Onderaan staat de FAQ met meest gestelde vragen.