Als een product op of bijna op is kan je in het POS menu hiervan de voorraad aanpassen zodat het product niet meer besteld kan worden als dit niet meer op voorraad is. Deze voorraad geldt voor de POS, online order webpagina en de mobiele klanten app.

1.     Ga naar "Stock/Voorraad" in het POS menu.

2.     Klik op een categorie om het product snel te vinden of zoek in de balk

2.     Of kies een modifier

2.    Of stock rule

3.    Selecteer het aantal nog beschikbaar of selecteer "out of stock" indien helemaal niet meer beschikbaar. LET OP, aantallen kunnen alleen voor producten ingevoerd worden, niet voor Modifiers of Rules

Voor het instellen van stock rules zie: Stock Rules toevoegen/aanpassen (Voorraad regels)