In het scherm met verzoeken kunt u verzoeken om vrije tijd en nieuwe beschikbaarheid van uw werknemers goed te keuren of af te wijzen. Neem de controle over uw team door te controleren wanneer ze werken en vrij nemen en accepteer dienst ruilverzoeken.

Pending / Complete - Schakel tussen de nog goed te keuren vrije dagen en de dagen die al zijn goedgekeurd.

Trade request - medewerkers kunnen zelf met elkaar diensten ruilen mits zij de zelfde functie hebben. De manager moet het verzoek nog altijd wel goedkeuren in dit overzicht.

Terugkerende vrije dag - medewerkers kunnen aangeven als ze een bepaalde dag altijd onbeschikbaar zijn voor bijvoorbeeld school of sport. In de balk lees je welke dagen en voor welke periode de aanvraag is.

Overview - bekijk de vrije dagen van alle medewerkers in een kalender overview van de datum van de aanvraag. Zo bekijk je snel in een oogopslag of er niet al een aantal andere medewerkers met vakantie zijn.

Approve all  - Bespaar jezelf wat tijd door op de APPROVE ALL knop te klikken.