Op de WORK pagina van My Account heb je als medewerker verschillende functies en inzichten:

• Overzicht van gewerkte uren per dienst
  • Vrije dagen / vakanties aanvragen
  • Overzicht van vakantie aanvragen (inclusief status van goedkeuring)
  • Kalender maand overzicht van vrije dagen

Vrije dagen / vakantie aanvragen

In het WaiterPro rooster kan je op 2 manieren je beschikbaarheid aangeven:

1 Full timers: geven aan wanneer ze NIET beschikbaar zijn, standaard dus altijd beschikbaar en in te plannen

2 Part timers: geven aan wanneer ze WEL beschikbaar zijn

Let op: de instelling van part timer of full timer wordt gedaan door je manager. (Optie: "can always work" in payroll tab van de medewerker in dashboard--> team members)

Standaard staat een medewerker ingesteld op "Can always work".

1 Onbeschikbaar (vul in wanneer je niet of nooit kan werken)

Klik op "add unavailability" OF klik op een datum in de kalender om vrije dagen of vakantie aan te vragen, het volgende scherm verschijnt:

• Title: geef een reden voor de vrije dag aanvraag
  • Type: geef aan wat voor soort aanvraag het is
  • Datum: selecteer de datum of periode van de aanvraag
  • Repeat: selecteer als de aanvraag een terugkerende onbeschikbaarheid is (bijvoorbeeld "voetbal training" op woensdag avond)
  • selecteer op welke dag(en) het elke week is
  • Geef aan wanneer de onbeschikbaarheid stopt
  • Klik op Save. De vrije dagen zijn nu aangevraagd bij de manager en kleuren oranje. Als de aanvraag blauw wordt, dan is de vrije dag goedgekeurd.

2 Beschikbaar (vul in wanneer je wel of altijd kan werken)

Klik op "Add availability"

Klik op "One Time" als je alleen voor één specifieke datum wilt aangeven dat je kan werken

Of klik op "Repeating" als je wilt aangeven dat je een bepaalde dag altijd beschikbaar bent

Vink "All day" uit als je een bepaalde tijd wilt aangeven dat je kunt werken. Bijvoorbeeld Dinsdag vanaf 17:00 tot 23:00

Klik op Save en de beschikbaarheid is opgeslagen. Beschikbaarheid hoeft niet eerst worden goedgekeurd door de manager.

Pending requests:

In het pending request overzicht zie je welke aanvragen er zijn goedgekeurd en welke nog wachten op goedkeuring van de manager. Ook eenvoudig te zien in de kalender bij request.