LET OP:

Settings en Filters in dit artikel gelden alleen voor het device waarop je het instelt. Mocht je het device verplaatsen of een ander device gebruiken voor dezelfde doeleinden, zorg dan dat je altijd de juiste settings overneemt.

Voor geavanceerde settings klik je op "settings" in het side navigation menu:

"Tijdelijk" aan en uit zetten van Online Order:

Online Ordering (tijdelijk) uitzetten

Productietijden aanpassen van online order:

Doormiddel van deze schuiven zullen de pickup tijden van de Online Order Webshop met minimaal deze ruimte aangegeven worden.

KDS settings

KDS filter scherm

Filter settings:

1. Klik op het filter icoontje om de KDS settings te openen
  2. Bekijk de tickets in horizontale modus of kies voor meerdere rijen (2B)
  3. Toon het "in productie" scherm voor het optellen van de items die in productie zijn
  4. Filter op bepaalde "wijk". Bijvoorbeeld als je alleen pick-up en Delivery order wilt zien op het KDS
  5. Filter op product groep als je bijvoorbeeld alleen de BAR orders wilt zien en maken vanaf dit scherm.
  6. Kies ervoor om een fysieke ticket te printen als je vanaf dit device de ticket op "done" zet. De ticket zal geprint worden op de printer die staat gekoppeld met het device. Zie ook: POS instellingen

2B: verticaal overzicht met meerdere rijen

3B: Show production section