Om het Customer Facing Display (CFD) te koppelen volg je onderstaande stappen:

Op het apparaat dat u wilt gebruiken als uw CFD:

1. Download de WaiterPro POS-app.

2. Gebruik op het inlogscherm de inlog 01099 en druk op enter. Dit activeert een QR code lezer.

Vanaf uw POS apparaat:

1. Log in op de WaiterPro POS-app.

2. Tik in het menu aan de zijkant op Management en vervolgens op Connect CFD. Dit zal een QR Code weergeven zoals hieronder.

Gebruik nu met uw CFD apparaat de QR Code lezer (van POS, niet van dit artikel) om de QR Code te scannen die op uw POS apparaat verschijnt. Dit zal de twee apparaten verbinden.

Uw CFD is nu verbonden met uw POS systeem. De gast kan nu live meekijken met de bestelling.

CFD sluiten

Als u de CFD-modus op uw apparaat wilt sluiten, tikt u 10 of meer keer op de rechter bovenhoek van het scherm totdat de app de CFD-modus afsluit.

Foto en video slides toevoegen/aanpassen:

Ga voor het aanpassen van de foto's en videos in standby modus naar het dashboard-->displays. Hier kan je eigen foto's en videos toevoegen en de snelheid van de beelden bepalen.