Mijn Account

Als werknemer kunt u in My Account uw persoonlijke gegevens bekijken en beschikbaarheid indienen.

Profiel pagina

Hier kunt u zien:

1. Gewerkte uren/week

2. POS pincode voor elke winkel

U kunt bekijken en bewerken van uw:

1. Beschikbaarheid

2. Persoonlijke gegevens

Schedule page (Rooster)

Opmerking: Op dit moment is het invullen van open shifts en een ruil verzoek indienen niet beschikbaar. Deze opties zullen in de nabije toekomst beschikbaar zijn.

Bekijk My Schedule om uw geplande shifts te zien, u kunt ook:

1. Een shift openen: Momenteel niet beschikbaar. Hierdoor kunnen andere werknemers met dezelfde functie als jij die dienst oppakken. Zodra ze een dienst hebben opgepikt wordt het hun verantwoordelijkheid.

2. Doe een ruilverzoek: Momenteel niet beschikbaar. U kunt aanbieden om een shift te ruilen met uw collega's. We zullen u begeleiden bij het selecteren van collega's en diensten die beschikbaar zijn. Merk daarbij op dat u bij meerdere shifts kan aangeven u bereid bent om deze op te pikken, maar uw collega slechts een van die shifts zal kiezen om te ruilen met u.

Requests page

Hier kunt u de status van uw verlof-, beschikbaarheids- en ruilverzoeken bekijken en indienen.

1. Vrije dagen: Klik op de knop toevoegen en selecteer vrije tijd. U kunt één dag of meerdere dagen vrij aanvragen.

Vul deze formulieren in en wij sturen een verzoek naar uw manager.

2. Beschikbaarheid: Dit zijn de tijden dat u beschikbaar bent om ingepland te worden. Vul dit formulier in en wij sturen een verzoek naar uw manager.

U kunt op deze pagina terugkomen om de status van uw aanvragen te controleren. Als je een verzoek indient en het verschijnt niet onmiddellijk, probeer dan de pagina te vernieuwen.