Als u wilt controleren hoeveel geld er op een bepaald loyalty account staat, kunt u dit doen via de menubalk aan de zijkant.  Volg de volgende stappen om het loyaliteitssaldo te controleren:

1. Veeg naar rechts vanaf de linkerkant van het scherm of druk op de drie lijnen linksboven om het hoofdmenu op te roepen

2. Druk op de knop “Check Loyalty”

3. Voer het loyalty telefoonnummer in

4. Vervolgens komt het saldo naar voren.

Opmerking: Managers hebben de mogelijkheid om het loyaliteitssaldo "terug te betalen" of toe te voegen, neem contact op met ons op voor een training hierover.