Als u wilt controleren hoeveel geld er op een bepaalde cadeaukaart staat, kunt u dit doen via de menubalk aan de zijkant.  Volg de volgende stappen om het saldo van een cadeaukaart te controleren:

1. Veeg naar rechts vanaf de linkerkant van het scherm of druk op de drie lijnen linksboven om het hoofdmenu op te roepen

2. Druk op de knop “Check Giftcard”

3. Scan de QR code als het een WaiterPro Giftcard is of typ het nummer handmatig in als het geen WaiterPro giftcard is

4. U ziet dan hier het saldo van de cadeaukaart

Opmerking: Managers hebben de mogelijkheid om saldo toe te voegen aan een cadeaukaart, neem contact op met ons op voor een training hierover.