Een annullering uitvoeren

1. Zodra een artikel naar de KDS is verzonden, is er geen optie meer om het te verwijderen.

2. Kies de bestelling, klik op de blauwe knop 'Void', selecteer het artikel of de artikelen die u wilt laten vervallen en geef een reden op waarom het artikel moet worden geannuleerd (deze reden wordt aan de rechterkant van het scherm vermeld).

3. Als slechts een deel van een bestelling moet worden geannuleerd, blijft de rest van de bestelling op het scherm staan.

Een terugbetaling uitvoeren

1. Ga naar de ticket geschiedenis en zoek het ticket dat moet worden terugbetaald.

2. Nadat u op het ticket hebt getikt, tikt u op “Refund”.

3. Selecteer welke artikelen (of alle artikelen) moeten worden terugbetaald

4. Selecteer de terugbetaling methode.

Opmerking: Als u een credit card terugbetaling uitvoert, laat de terugbetaling dan een paar seconden verwerken, de bestelling wordt automatisch teruggestort op de kaart!