Een product annuleren:

1. Je kan een product alleen geheel annuleren als dit binnen de aangegeven tijd valt die is ingesteld in de backend (configuratie pagina)
  2. Een annulering (of cancel) item wordt helemaal uit het systeem gehaald en als niet gemaakt beschouwt.
  3. Klik op "meer" en vervolgens op "annuleer"
  4. Selecteer de items die geannuleerd moeten worden
  5. Klik op cancel orders
  6. De geannuleerde items zullen rood gaan knipperen op het KDS zodat het duidelijk is dat de productie niet gestart hoeft te worden. Door op het KDS op het items te klikken verdwijnt het van het scherm.
  7. Als slechts een deel van een bestelling moet worden geannuleerd, blijft de rest van de bestelling op het scherm staan.
  8. Geannuleerde omzet staat wel vermeld op de dagrapportage

Een product Corrigeren:

Een correctie wordt meestal gedaan als er iets is mis gegaan met het product of je wilt het aanbieden aan een gast of personeel. We gaan er vanuit dat het product al wel gemaakt was.

1. Ga naar de juiste tafel
  2. Klik op "meer"
  3. Klik op "correctie"
  4. Selecteer te corrigeren items
  5. Klik aan de rechterkant van het scherm de rede van corrigeren
  6. De items komen nu op de rekening als "aangeboden" te staan

Een terugbetaling uitvoeren

1. Ga naar de ticket geschiedenis en zoek het ticket dat moet worden terugbetaald.
  2. Nadat je op het ticket hebt getikt, tik je op “Refund”.
  3. Selecteer welke artikelen (of alle artikelen) moeten worden terugbetaald
  4. Klik op de rede van terugbetaling.
  5. Selecteer de terugbetaling methode.

Opmerking: Bij een credit card of pin terugbetaling, laat de terugbetaling dan een paar seconden verwerken, de bestelling wordt automatisch teruggestort op de kaart! Dit kan 1 werkdag duren.