De WaiterPro POS ondersteunt twee soorten kortingen: korting op product en korting op een hele rekening.

Product Kortingen zijn kortingen die van invloed zijn op de prijs van een product, en worden alleen toegepast op een enkel item.

Order Kortingen zijn kortingen die van invloed zijn op het eindtotaal van een rekening, ongeacht welke producten of hoeveel producten deel uitmaken van de bestelling.

Om korting toe te passen op een product:

1. Selecteer het product in het menu, of tik op het product in het besteloverzicht, tik vervolgens op "Modifiers"

2. Tik op het tabblad “Item Discount”

3. Voer de artikel korting in

4. Tik op Done

Om korting toe te passen op een order:

1. Tik op de knop "Order Discount”

2. Voer de order korting in

Voor het instellen van verschillende kortingen ga je naar het WaiterPro dashboard zie stap 10 van dit artikel: Basis Stap-Voor-Stap