Hoe moet een bestelling worden afgehandeld wanneer een klant zowel met contant geld als met pin wil betalen?

Contante betaling moet ALTIJD eerst worden opgenomen. Als eerst met pin wordt betaald, wordt de hele bestelling van de kaart afgeschreven.

1. Tik op de knop Cash en voer het bedrag in dat de klant met contant geld wil betalen

2. Tik op Pay. Het betaalde bedrag wordt automatisch afgetrokken van het totaal verschuldigde bedrag

3. Tik op de knop Back om terug te keren naar het scherm met betaalmethoden

4. Tik op Credit/Debet Card

5. Voltooi de betalingsprocedure zoals gebruikelijk met het nieuwe verschuldigde bedrag

6. Wanneer de kaart is goedgekeurd, is de gehele bestelling betaald!